sâmbătă, 5 iunie 2010

Cautand motto-uri pentru cursul festiv

E tarziu, mi-e somn dar trebuie sa caut motto-uri si poze pentru cursul festiv … ma simt ca in scoala, pe vremea oracolelor unde aveam colectia de motto-uri :P dar acum trebuie ceva care sa ma reprezinte … alaturi de poze :D

Pana acum am mai gasit cate ceva :

  • Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori. – (Krilov, Orel i kuri)
  • Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru. (Anonim)
  • Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil! (Anonim)
  • Educaţia înseamnă să ştii unde să te duci pentru a găsi ceea ce ai nevoie să ştii; şi înseamnă să ştii cum să foloseşti informaţiile pe care le afli. (William Feather)
  • In tinerete, cand starile sufletesti sunt vii si multe, timpul trece placut si incet, asa ca, privind indarat la o distanta de cativa ani, iti pare o eternitate. (Garabet Ibraileanu)
  • Adevarata savoare a vietii se gaseste inlauntrul vostru. (Osho)
  • Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie; daca faci acest lucru, nu poti gresi. (Osho)


Cam atat … maine imi aleg unul desi deja am unul preferat si imi aleg si o poza funny (poate una cu Mutzu – un ursulet ffffffoarte mare – mai vad eu).


PS trebuie sa spun ca blog-uitul a devenit mult mai simplu (direct din word … si e usor de configurat …). Suuuper!

Va pup! Somn usor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...