duminică, 22 ianuarie 2012

WishList Ianuarie

Buna dragilor,

Am tot vazut cam pe toate blogurile pe carele urmaresc postari peste postari cu wishlist-uri si m-am gandit sa-mi fac si eu unul mic :D
Totul a pornit de la o pereche de cercei pe care i-am vazut la Amy care mi-au picat cu tronc ... am descoperit mai apoi ca si pe Asos era ceva foarte asemanator in decembrie dar acum nu mai este ...



Asa ca pe WishList-ul meu momentan sunt cerceii, fondul de ten Yves Rocher despre care am citit foarte multe review-uri pozitive si eu inca nu l-am incercat (desi imi comand de la ei parfumuri de mai bine de un an), paleta de 40 de culori BF si o pereche de gene false de hartie (prima data sa ma invat cu astea normale pe care mi le-am cumparat dar nu le-am folosit).
Toate in afara de cercei sunt cumparabile ... asa ca fetelor daca ii vedeti pe undeva dati de veste!

P.S. Pe MyaShop sunt paletutele Sleek la reducere. Eu mi-am comandat paleta ACID pentru ca cea de la BF nu era pe stoc cand am vrut sa o comand.

Va pup!

2 comentarii:

  1. Sa mergi in magazin sa incerci fondul de ten de la YR. Eu am comandat unul si am primit o culoare prea galbuie (si mie in general mi se par toate ca sunt galbene). E cool insa ca textura si parfum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta aveam in plan dar merci oricum de sfat :D
      Inca nu am apucat sa vorbesc cu Flyuta dar o sa ii cer si stampilutele :)
      Te pup >:D<

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...